Categories

Women Ahead i samarbete med 4Good

 

 

 

 

 

Höstpepp!

Den 25:e september kommer Women Ahead närvara på 4good Work på Rival. Tack vare vårt samarbete med 4good har vi ordnat 50 platser till halva priset på 4good Work denna dag. En eftermiddag att boosta dig själv och ditt dream team. Kom och lyssna på varumärkesexperten Jacqueline Kothbauer och ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna!

Använd följande rabattkod: womenahead

Anmäl dig/ er här:
4good Work 25e september med WA

Hoppas vi ses!

Bästa hälsningar,
Petra & Michaela

Elizabeth Kuylenstierna
Elizabeth är ledarskapscoach, medlare, krishanterare, författare och föreläsare. Hon jobbar med att utveckla grupper runtom i världen som törs anta utmaningar långt utöver det vanliga och som når längre än de nånsin drömt om! Hon har blivit nominerad till flera olika talarpris och har synts mycket i media, bland annat i Skavlan, Nyhetsmorgon och har varit Sommarpratare i P1. Elizabeth är också författare till flera bästsäljande böcker som ”Framgång med feedback”, “Tala är guld” och “Good enough” som gjort succé både i Sverige och runt om i världen.

Jacqueline Kothbauer
Hon är entreprenör, digital affärsutvecklare och proffs på att skapa och bygga varumärken. Jacqueline Kothbauer är sociala medier-experten som byggt allt från entreprenörer och stjärnsäljare till bloggstjärnor och programledare. Hon är massmedieekonom från Handelshögskolan och samhällsjournalist från Journalisthögskolan och har utsetts tills en av Sveriges sju främsta experter inom sociala media. Hon är också författare till tre böcker som just handlar om konsten att bygga varumärke med hjälp av digitala media.

Fler inlägg