OM OSS

Vår vision

Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern och jämställd organisation med mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad lönsamhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.

 

Att anlita Women Ahead för att öka upp jämställdhet på företaget är en positiv särbehandling då vi vänder oss till branscher och organisationer som är ojämställda.

Flertalet oberoende undersökningar påvisar att ökad jämställdhet har flertalet postivia effekter. Bland annat ökad resultat, kreativitet och trivsel. 

 

CEO & FOUNDER

Petra Laewen

Har en gedigen erfarenhet av försäljning, ledarskap och rekrytering. Hon har arbetat med försäljning i 25 år och de senaste 11 åren som försäljningschef på bl.a. Telenor och TDC vilket gett henne en bred kompetens inom försäljning, ledarskap och rekryteringsprocesser. 2016 blev Petra nominerad till årets chef.

Kontakt
petra@womenahead.se

0767-23 62 08

COO & FOUNDER

Michaela Sundelin

Har 25 års arbetslivserfarenhet av kundrelationer och försäljning med tyngdpunkt inom IT-sektorn. Detta har gett henne ett gediget affärsmannaskap och försäljningserfarenhet som hon gärna delar med sig av. Arbetsgivare har bland annat varit Mycronic/ Mydata och Atea.

Kontakt
michaela@womenahead.se
0705-08 15 08

REGIONCHEF NORR

Jonna Burefjord

Jonna har 15 års internationell erfarenhet av att arbeta med HR frågor i globala organisationer med stora besparings- och effektivitetskrav. Hon har en bakgrund från industribolag som Sandvik och Ovako, där hon arbetade både som specialist och som chef. Jonna är van att leda verksamhetsprojekt inom HR såsom förstudie, kravidentifiering, design och införande av processer och vissa system.

Kontakt
jonna@womenahead.se
0703-13 35 05

REGIONCHEF VÄST & SYD

Johanna Andersson

Johanna har över 20 års erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling, försäljning och marknadsföring. Både som anställd och egen företagare i små och stora företag. Vilket har gett henne inblick inom flera olika branscher. Har arbetat med organisationsförändring och har förståelse för agila arbetssätt. Kommer närmast från ICA Sverige och en ledande befattning med fokus på affär- och kundrelationer.

Kontakt
johanna@womenahead.se
0760-227989

Kärriär- och ledarskapscoach

Sara Abramson

Sara har 20 års erfarenhet från näringslivet, där hon suttit på ledande positioner inom försäljning, CRM och kundstrategi. Hon är i grunden beteendevetare med en examen i Personalvetenskap. Hon har fyra barn och stor erfarenhet av att kombinera karriär och föräldraskap. För tre år sedan sadlade hon om och jobbar nu både som konstnär och ledarskapscoach.

 

Kontakt
sara@womenahead.se
0704-825000

 

HR-specialist

Ann Bodin

Ann har en gedigen erfarenhet av att arbeta nordiskt, både strategiskt och operativt, som Head of HR, HR-konsult och coach. Anns främsta kompetens är att arbeta med arbetsrättsfrågor men fungerar också som stöd och rådgivare åt företagsledningen och coachande samtal med medarbetarna. Ann kan även stötta vid implementering av olika personal- och affärssystem samt personalhandböcker. Hon stöttar även med löne- och försäkringsfrågor samt introduktion av nyanställda.

 

Kontakt
ann@womenahead.se
070-5930071

Styrelse

VD, Logit it

Fredrik Pürkner


 Fredrik Pürkner har engedigen erfarenhet av IT-branschen och har framgångsrikt varit med i ett flertal startups, bl.a. 

Portal som sedan blev uppköpta av ATEA. I augusti var det dags för en ny startup för Fredrik, då lanserades företaget Logic IT tillsammans med andra välkända profiler från IT-branschen.

OWNER, ASANDEK AB

Åsa Andersson


Åsa Andersson har en lång erfarenhet av bolag i tillväxt- och förändringsprocesser främst inom ledarskap, ekonomistyrning och verksamhetsledning. Åsa har haft ledande befattningar såsom CFO, HR Manager och Backoffice Manager i IT branschen de senaste 20 åren.

Några exempel på arbetsgivare är Telia, Portal, Atea, CGI och Infront.