Categories

Women Ahead öppnar kontor i Gävle

För över två år sedan grundades Women Ahead en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor, av Michaela Sundelin och Petra Laewen.

Vi har under dessa år haft förmånen att stötta ett stort antal kunder med att öka upp jämställdhet och mångfald. Det är ingen nyhet att jämställda företag har en högre lönsamhet än företag med färre andel kvinnor än män, säger Petra Laewen, CEO & Co-Founder.
Allt handlar om en bra mix av kön, ålder, olika personligheter, bakgrund och kunskap som gör att arbetsgrupperna får en ökad dynamik och kreativitet, säger Michaela Sundelin, Co-Founder.

Women Ahead har haft en otrolig tillväxt och förfrågan, varför vi ser det som ett naturligt steg att expandera med ett till kontor. Detta för att möta våra kunders behov och förfrågningar.

Vi är därför mycket glada att välkomna, Jonna Burefjord som vår nya kollega som kommer driva Women Ahead Norr med kontor i Gävle. Jonna har lång, gedigen erfarenhet och bakgrund inom industribranschen där hon har jobbat som HR-chef de senaste 15 åren. Vi är helt övertygande om att Jonna kommer vara en otrolig tillgång till Women Ahead och vår nya satsning nationellt.

Fler inlägg