Categories

Diversity Employer Gold 2022

Varje år delar Women Ahead ut Diversity Employer Gold utmärkelsen. Utmärkelsen påvisar företagets ambition för en organisation där jämställdhet och mångfald genomsyras.

Jämställdhet kräver långsiktighet och ett strategisk arbetssätt. Samtliga oberoende undersökningar påvisar att jämställda företag där inkludering och mångfald prioriteras är mer lönsamma.

2022 års Diversity Employer tilldelas Samhall.

Motiveringen lyder:
Samhall har med målmedvetenhet och genom ett långsiktigt strategiskt arbete, passion och stort engagemang arbetat för en organisation där värderingar, inkludering, mångfald och jämställdhet genomsyrar hela företaget”

– Vi är glada och stolta över den här utmärkelsen. Den är ett bevis på hur viktigt jämställdhet, mångfald och inkludering är för oss på Samhall, säger Sara Revell Ford, vd för Samhall.

Vi försöker hela tiden utvecklas och blir bättre, så det är roligt att arbetet uppmärksammas.
-Sara Revell, vd Samhall.

Sara Revell, vd för Samhall tar emot det prestigefyllda priset Diversity Employer Gold. På bilden även Michaela Sundelin och Petra Laewen, grundare av Women Ahead.

Läs mer om detta på Samhalls hemsida.
https://samhall.se/kunskap-inspiration/aktuellt-pa-samhall/samhalls-arbete-for-mangfald-och-jamstalldhet-ger-utmarkelse/

Fler inlägg