Categories

Cecilia Duberg tar en plats i Women Aheads Advisory Board

Vi är otroligt glada att berätta att Cecilia Duberg tar en plats i Women Aheads Advisory Board. Cecilia har en lång och gedigen erfarenhet av ledarutveckling, chefsrekrytering samt coachning.

Cecilia kommer även att bidra med psykologiska tester vid förfrågan samt finnas på plats för coachning av ledare och team.

Kort om Cecilia:

Cecilia Duberg  är leg psykolog, mental tränare och författare.
Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team mot toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från “att göra”.  Fokus i hennes arbete är att skapa modiga ledare, ledande idrottare och starka team. Hon hjälper individer och grupper att lyckas, genom klarare och skarpare tillgång till inneboende resurser.

LEJONAGENDAN

Våren 2017 släpptes Cecilias debutbok LEJONAGENDAN, en bok om självledarskap och mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap.

From September 2018 finns uppföljaren ELEFANTEFFEKTEN, en bok om teamledarskap – för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.

Hemsida: ceciliaduberg.se

Vi önskar Cecilia varmt välkommen!

Fler inlägg