Categories

Anläggningsanalytiker – Asset Management

Ge dig själv utmaningar varje dag.Vattenfall Eldistribution består av 800 olika människor på fyra olika platser. Men vi har en sak gemensamt: drivet att ta nästa steg, gång på gång. Vi står inför en stor digitaliseringsutmaning och förmågan att använda oss av möjligheterna med den nya tekniken.

Utbyte av erfarenheter.Du arbetar mitt i en organisation med stor mångfald och mängder av experter – några av världens mest inspirerande talanger. Du uppmuntras alltid att komma med egna idéer och synpunkter. Vi delar med oss av de bästa lösningarna och lär av varandra.

Vi tror på varandra.Vi vet att nyckeln till framgång är våra anställda. Vår tro på vår egen förmåga att prestera är kärnan i vår företagskultur. Vi stärker dig så att du kan ta egna initiativ och leverera efterfrågat resultat. 

Om rollen

Vi ger dig möjligheten att arbeta på en dynamisk och inspirerande arbetsplats med intressanta frågeställningar. Du ansvarar för att utföra operativa och strategiska analyser på bolagets anläggningar, utifrån ett ekonomiskt, felstatistik-, underhålls-, status- och anläggningsrisk perspektiv. Syftet är att optimera en förvaltning enligt bolagets mål inom de ekonomiska ramarna, utifrån strategierna för personsäkerhet, leveranssäkerhet och miljö.

Du kommer att

  • Utveckla och tillämpa metoder inom asset management och inom underhåll
  • Medverka i analyser utifrån förvaltningsperspektiv.
  • Vara sammanhållande när intressenter har frågor kring våra anläggningar.
  • Återkoppla analysresultat mot olika intressenter.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet med underhållssystemet SAP/PM och IFS.
  • Har dokumenterad erfarenhet av asset managementfrågor eller underhållsfrågor.

Vem är du

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är trygg i din arbetsroll där du arbetar strukturerat, analytiskt och lösningsorienterat. Samarbete, kommunikation och kundfokus ser du som viktiga framgångsfaktorer. Vidare kan du agera självständigt och driva problemställningar till en lösning. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Telemanagement erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm, Trollhättan eller Luleå

Vill du bli en del av Vattenfall? Vi önskar ha din ansökan senast 2019-02-28. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se  eller 0705–081508.

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Fler inlägg