Categories

Wing Women

Vill du som företag vara med och sponsra Wing Women som en del av er jämställdhetsplan samt strategiskt och aktivt arbeta för fler kvinnor inom ledande positioner?

Bli då en sponsor för Women Aheads – WING WOMEN

Wing Women är ett ledar- och mentorskapsprogram för kvinnor som vill ta nästa steg i karriären. Syftet med programmet är att stärka kvinnors möjlighet att utvecklas i sin karriär. Programmet vänder sig främst till den som vill förstå vad som driver det inre ledarskapet och där personen stärker sina personliga utvecklingsmål- och planer anpassat för den verksamhet hen verkar inom.

Under dessa dagar kommer framgångsrika, kvinnliga ledare delta och inspirationsföreläsa. Bl.a Helene Barnekow, VD Microsoft samt Jeanette Jäger, VD Bankgirot.

Personen behöver inte ha en ledarroll idag då Wing Women syftar till att öka antalet kvinnor i ledande positioner inom svenskt näringsliv. Programmet är framtaget tillsammans med erfarna chefs- och ledarkonsulter.

Fokus under programmet kommer att ligga på:
• Genusperspektivet
• Din professionella ledarutveckling
• Hur du breddar dina relationer och nätverk
• Hur du kan stärka din självinsikt och trygghet
• Ledarskap i praktiken

Programmet är anpassat för den som vill ta en ledarroll eller ytterligare ett steg i sin karriär. Vill du veta mer om ditt företag kan bli sponsor till Wing Women, hör av er till oss på info@womenahead.se

Programmet påbörjas i början av februari med en avslutade dag i början av mars.
Tid: 2+1 dagar kl. 09:00-16:00
Kostnad: 19.900 kr per person exkl. moms (eventuell övernattning ingår ej).

Gör din intresseanmälan HÄR!
https://pnty-apply.ponty-system.se/womenahead?id=105

Vid fler anmälningar från samma företag be om anpassad offert, eller om du har andra frågor kontakta oss gärna.

Fler inlägg