Coaching

Women Ahead erbjuder coaching med inriktning mot ledarskap och karriärutveckling. Målet och avsikten med coachingen är att coacha andra kvinnor till att bli sitt bästa jag, att prestera utan prestationsångest och att leva ett hållbart liv där man kan kombinera karriär och privatliv.

Women Aheads coacher har, förutom en dokumenterad coachutbildning, lång erfarenhet av att sitta på ledande positioner inom mansdominerade branscher.


Vi vänder oss både till dig som privatperson men också till er som företag som vill satsa på era anställda och ge dem ett stöd i deras personliga utveckling.

Vad vill du?

Känner du att du vill få till en förändring? Vill du ta nästa steg i karriären? Vill du utvecklas inom den roll du har idag? Vill du våga vara mer dig själv? Vill du få ökad kraft i ditt ledarskap? Vill du få större balans mellan ditt arbete och privatliv?

 

Vår övertygelse är att svaren på alla frågor du ställer dig finns inom dig och våra coacher stöttar dig med beprövade metoder och sin stora erfarenhet till att hitta dessa svar.  

 

Kontakta oss för mer information och bokning.