Om oss

Petra
Träningsfreak till VD och tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Har alltid nya projekt på gång och ser utmaningar som tillfredställande.
Michaela
En envis & ettrig grundare med stort hjärta. Drömmer om en karriär som amatör thaiboxare..
Jonna Burefjord
Starkt pannben men stort hjärta, tjejen som vågade kliva ut HR garderoben och förverkligade sin dröm, att bli entreprenör

Vår vision.

Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.

CEO & FOUNDER

Petra Laewen

Har en gedigen erfarenhet av försäljning, ledarskap och rekrytering. Hon har arbetat med försäljning i 25 år och de senaste 11 åren som försäljningschef på bl.a. Telenor och TDC vilket gett henne en bred kompetens inom försäljning, ledarskap och rekryteringsprocesser. Blev nominerad till årets chef 2016.

COO & FOUNDER

Michaela Sundelin

Har 25 års arbetslivserfarenhet av kundrelationer och försäljning med tyngdpunkt inom IT-sektorn. Detta har gett henne ett gediget affärsmannaskap och försäljningserfarenhet som hon gärna delar med sig av. Arbetsgivare har bland annat varit Mycronic/ Mydata och Atea.

COO & FOUNDER

Michaela Sundelin

Har 25 års arbetslivserfarenhet av kundrelationer och försäljning med tyngdpunkt inom IT-sektorn. Detta har gett henne ett gediget affärsmannaskap och försäljningserfarenhet som hon gärna delar med sig av. Arbetsgivare har bland annat varit Mycronic/ Mydata och Atea.

Advisory board

Vd Strix

Tesso Akander

Tesso Akander arbetar sedan 2015 som VD på Strix. Innan dess var hon Operativ Chef på Strix samt Produktionschef. Tesso har gedigen erfarenhet av ledarskap samt att arbeta inom produktionsbolag med program för alla kanaler. Ex. på produktioner hon jobbat med är Expedition Robinson, No Ordinary Women (dokumentärserie om en av båtarna i Volvo Ocean Race där besättningen endast är kvinnor), Mästarnas Mästare, Berg flyttar in m.fl.

Tesso har arbetat inom media/TV sen 1995.

leg. psykolog, mental tränare och författare

Cecilia Duberg

Cecilia har lång och gedigen erfarenhet av ledarutveckling, chefsrekrytering och coachning. Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team mot toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från ”att göra”. Fokus i hennes arbete är att skapa modiga ledare, ledande idrottare och starka team.

Hon hjälper individer och grupper att lyckas, genom klarare och skarpare tillgång till inneboende resurser.

Lejonagendan

Våren 2017 släpptes Cecilias debutbok LEJONAGENDAN, en bok om självledarskap och mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap.

From September 2018 finns uppföljaren ELEFANTEFFEKTEN, en bok om teamledarskap – för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.

Hemsida: ceciliaduberg.se

Vd, entreprenör

Felicia Lagerwall

Felicia har under de senaste 7 åren arbetat med digital media, och kommer närmast från Perfect Day Media där hon var VD. Dessförinnan var hon försäljningschef på samma bolag med fokus på podcastmarketing och influencermarketing.

Felicia har en gedigen erfarenhet inom medieförsäljning och har tidigare arbetat med digital försäljning på välkända mediebolag som Aftonbladet och Bauer Media. Felicia har en utbildning inom HR från Stockholms Universitet och brinner för ledarskapsfrågor och gruppdynamik. Felicia föreläser om influencermarketing samt podcastmarketing om hur företag kan öka sin försäljning och stärka relation med kunder via kända profilers röster.

HR Business Partner, Advokatfirman Vinge

Jennifer Kendrick

Jennifer kommer senast från TDC/ Tele2 i en roll som HR Business Partner och har sin bakgrund inom rekrytering och bemanning och har bl.a. arbetat under många år på Poolia med urval och personbedömning. Hon är certifierad användare av flertalet personlighets- och färdighetstester. De senare åren har hon arbetat med såväl strategiskt som operativt HR-arbete i affärsnära roller som HR-specialist och HR Business Partner, bl.a. inom IT- och Telekom.

Vd, 21st Century Mobile

Ulrika Pernestad

Ulrika arbetar sedan 2017 som VD på 21st Century Mobile som utvecklar mobila meddelande tjänster tex sms/messaging för företagsmarknaden. Ulrika har gedigen erfarenhet av försäljning och ledarskap inom främst IT-branschen. Hon har varit Sales Director på företag som Caperio där hon bland annat startade Caperio/Advania Skolpartner (ledande aktör av IT infrastruktur,utbildning och tjänster till Sveriges kommuner och skolor) men även ledande roller inom försäljning och affärsutveckling på Infront IT-partner, Digitalinn, Netgear och Sony.

Ulrika är en positiv affärsdriven och målinriktad ledare med fokus på högpresterande team och leda i förändring.

Stäng meny