Konsultchef

Om Beetroot

Beetroot är ett snabbväxande IT-konsultföretag som tillhandahåller IT-lösningar och hållbara team, bland annat till några av de hetaste tech-bolagen på den svenska marknaden. De senaste fyra åren har Beetroot vuxit från 30 till 500 medarbetare i Ukraina och Sverige.

Beetroot föddes ur tanken om att mjukvaruutveckling såväl i Sverige som utomlands borde kunna ske med människan i centrum, på ett meningsskapande och inbegripande sätt, utan att för den skull tumma på leveranskvaliteten. Att skapa hållbara team, där man tar hand om sig själva, om sitt samhälle, och sin omgivning, är den huvudsakliga drivkraften i bolagets kultur.

Beetroot Sweden AB är den svenska delen av Beetroot och jobbar med den svenska marknaden. Vårt trevliga kontor ligger bekvämt i den centrala delen av Stockholm City. Vi är ett glatt och vänligt team som bryr oss om varandra och vår omvärld. Vi har en flexibel arbetskultur som möjliggör hemarbete och flextid samt har förmåner som följer branschstandard.

Nu vill vi växa vidare och söker därför en konsultchef till vårt konsultbolag Beetroot Sweden AB.

Om rollen

I rollen som konsultchef har du det yttersta ansvaret för att samordna och växa vårt svenska konsultteam om 7 personer i Stockholm. Det innebär införsäljning av Beetroot för att säkerställa att konsulterna har uppdrag. I rollen kommer även rekrytering att vara en viktig del.

Du kommer rapportera direkt till Beetroots VD och få all stöttning som krävs för att du snabbt ska komma in i ditt arbete som konsultchef. På sikt och om ambition finns kommer du överta rollen som VD för Beetroot Sweden AB.

Din profil

Vi söker dig som är en säljerfaren, entreprenöriell lagspelare med ett bra nätverk inom IT-branschen i Sverige. Du är kanske konsultchef idag eller har en bakgrund där konsultchef känns som nästa steg i din utveckling. Viss ledarerfarenhet är ett krav. 

Vi söker efter en lagspelare som drivs av att alltid utvecklas och bli bättre och som har drivkraften att skapa förbättring omkring sig.

Du är prestigelös och omtänksam om dina kollegor, våra kunder och vårt samhälle. Din kompetens och erfarenhet är viktig, men din personlighet, din inställning och ditt driv att utvecklas är det som gör att du lyckas som en del av Beetroot.

Som konsultchef ser vi att du är välbekant med den svenska IT-sektorn och har en naturlig förmåga att bygga långvariga relationer med både kunder och kollegor – du är en naturlig nätverkare.

Vi tror att du finner det utvecklande att vara ledare i en icke-hierarkisk organisation som bygger på personligt ansvar och tillit. Du är empatisk och prestigelös person, som lyssnar och lär av kunder och kollegor för att bygga affären vidare. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Meriter och erfarenheter (ej krav)

  • Har erfarenhet av att arbeta med nearshoring/offshore team
  • Har erfarenhet av att arbeta med utländska marknader eller har studerat/vistats utomlands  
  • Du är intresserad av att lära dig mer om Ukrainas IT-sektor, utveckling och kultur
  • Förstår ukrainska och eller ryska

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön och bonus
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

Vill du bli en del av Beetroot? Vi önskar ha din ansökan senast 2020-12-21. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta

petra@womenahead.se eller 0767-236208.

Stäng meny