Projektledare IT

VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ATT OPTIMERA PROCESSER, ARBETSSÄTT OCH DIGITALA VERKTYG GENOM ATT ERBJUDA ERFARNA KONSULTER OCH PROJEKTLEDARE

Vi är kända som dom som ”får det gjort” och vi är alltid snabba till handling. Våra ledord är INSIKT, PASSION och GENOMFÖRANDEKRAFT

Sagt från Telemanagements VD- Maria Lindell.

– Telemanagements vision är att möjliggöra den bästa kundupplevelsen. Vårt mål är att vara det självklara valet när ett företag vill utveckla sitt kundfokus och sina digitala kundmöten. Detta möjliggörs först och främst genom tekniken. Väl fungerande och anpassade plattformar och system behövs för att skapa nya värden för kunderna. Processen är också viktig; enkla, effektiva och anpassade processer efter kundens behov. Sist men absolut inte minst, människorna. Att få med rätt typ av människor är den enskilt viktigaste faktorn för att få en digital transformation att verkligen hända och fungera i vardagen.

Projektledare IT

Som projektledare hos oss kommer du att driva digitaliseringsprojekt på uppdrag av och hos våra kunder.

Du kommer att få ansvaret att driva och delta i implementationsprojekt, förstudier, och verksamhetsutvecklingsprojekt gentemot IT, data- och telekomoperatörer och andra leverantörer för våra kunders räkning.

Du kommer ha en stimulerande arbetsvardag då du kommer arbeta med flera kunder och projekt samtidigt ensam eller tillsammans med några av dina trevliga kollegor.

Din profil

Du har erfarenhet av att projektleda och driva komplexa projekt samt implementationsprojekt med många intressenter. Du har arbetat i kvalificerade roller med lösningar inom digitalisering, som kund, i leverantörsledet eller som konsult.

Som person är du kreativ och nyfiken, kommunikativ, lösningsorienterad, relationsskapande och social. Du kan hantera olika projekt samtidigt och är en teamplayer med god affärsförståelse.

  • Goda kunskaper inom IT-projektledning
  • Goda kunskaper inom digital transformation
  • Du gillar att jobba in en snabbrörlig organisation med fokus på kunden
  • Du har en förståelse för lösningsarkitektur och tekniken
  • Om du har erfarenhet av telefoni, Office365 med Teams och andra digitala mötesverktyg så är det ett extra plus
  • Engelska i tal och skrift är inget problem för dig

Telemanagement erbjuder

Telemanagement erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön + provision
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm med omnejd

Vill du bli en del av Telemanagement? Vi önskar ha din ansökan senast 2020-10-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller
0767-236208.

Stäng meny