Development Lead

Om Xlent

XLENT finns på 15 orter i Sverige samt ett kontor i Oslo och tillsammans med våra systerbolag är vi cirka 500 medarbetare. Vi är en platt organisation där alla är konsulter och alla medverkar till att utveckla företaget framåt. Som en del av vårt nya team får du en aktiv roll i arbetet med att utveckla XLENT som bolag och möjligheten att påverka både din och bolagets inriktning.

Vi erbjuder en entreprenör mässig företagskultur där flexibilitet, prestigelöshet och kreativitet är viktigt. För oss är det självklart att vi hjälper varandra, delar med oss av kunskap och ser till att vi har kul på resan. Dessutom förstår vi vikten av en sund inställning till balansen mellan arbete och privatliv. 

Om rollen som Development Lead

Bli en avgörande del av vår nya satsning som fokuserar på att hjälpa organisationer att öka samarbets- och innovationsförmågan – på riktigt!

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att leda utveckling kring molnbaserade lösningar med fokus mot Microsoft 365 och samarbetsplattformar och är van att arbeta med dessa. Du bör ha arbetat med low-code lösningar och vara bekant med Power Platforms olika delar.

Var med och utveckla vårt nya team tillsammans med oss!

Din profil

Vi letar efter dig som älskar att lära dig ny teknik, är kommunikativ, hjälpsam och ivrig att dela din kunskap med andra. Du fokuserar på lösningar istället för problem, är analytisk, strukturerad, proaktiv och självdriven. Du gillar att använda dina problemlösningsfärdigheter för att komma fram till de affärslösningar som är bäst för kunden. Du lyssnar på de behov, önskemål och utmaningar verksamheten förmedlar, och har förmågan att översätta dessa till smarta lösningar. För att lyckas bör du ha en bra förståelse och erfarenhet av både traditionell utveckling och utveckling genom low-code plattformar. Och framför allt vill du vara en del i ett leveransteam som åstadkommer effektiva och värdeskapande lösningar – på riktigt!

Om teamet

Vi har startat upp ett nytt team inom XLENT där vi utmanar traditionella arbetssätt tillsammans med våra kunder.
Vi fokuserar på att hjälpa organisationer att öka samarbets- och innovationsförmågan ​baserat på digitaliseringens möjligheter. Vi erbjuder tjänster för att våra kunder ska kunna ta sig från idé och behov till effektiv användning av digitala samarbetsverktyg och samarbetsplattformar. Oavsett om kunden har tekniken på plats eller inte.”

Vi jobbar med

·       Analys och strategi   

·       Projektledning och förändringsledning 

·       Teknik, utveckling och teknisk projektledning 

·       Införande och anpassning  

·       Migrering från andra plattformar  

·       Smart användning, nya arbetssätt och praktisk tillämpning 

·       Mobilitet och säkerhet 

Cirka 400 anledningar att välja XLENT

Våra medarbetare är de som gör oss bra. Och när vi inte jobbar hårt med uppdrag hos våra kunder passar vi på att göra roliga saker tillsammans. 

 

”Det bästa med att jobba på XLENT är människorna, flexibiliteten och den positiva andan!”

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningsdatum: Snarast/enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100% 

Placeringsort: Sverige

Vill du bli en del av Xlent så vill vi ha din ansökan senast 2020-10-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se eller 0705-081508 eller petra@womenahead.se

Stäng meny