Rekryteringskonsult Women Ahead Malmö

Vill du vara med att arbeta för ett mer hållbart svenskt näringsliv där mångfald, inkludering och jämställdhet är den största drivkraften? Vi växer vilket är enormt roligt då det påvisar att fler och fler företag gjort ett aktivt val för mer dynamiska arbetsgrupper vilket på sikt leder till ökad lönsamhet.

Vill du vara en del av oss på Women Ahead?

 

Om Women Ahead

Women Ahead är en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom mansdominerade branscher, organisationer och arbetsgrupper. Vi hjälper företag att skapa en bra balans och ett modernt tänk kring jämställdhet och mångfald.

Om rollen

I rollen rekryteringskonsult krävs att du har en passion för kunder och människor. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att identifiera nya rekryteringsuppdrag samt arbeta med befintliga kunder för att sedan driva och ansvara för hela rekryteringsprocessen mot våra kunder.

Bland våra uppdragsgivare finns många av de mest välkända företagen i Sverige, vilka alla ställer höga krav på vår flexibilitet, effektivitet och kvalitet.

Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som rekryteringskonsult med ett upparbetat nätverk av kunder och kandidater.

Du räds inte att kontakta nya uppdragsgivare för att presentera Women Ahead och vår affärsidé.
Att du är driven, kreativ och nyfiken med hög social kompetens ser vi som ett måste i den här rollen då du ska arbeta med två eldsjälar inom entreprenörskap och som brinner för jämställdhetsfrågan. Du är strukturerad och noggrann med en hög servicegrad. 

Övrigt

Kom och arbeta med oss. Vårt uppdrag är att stötta företag som har utmaningen med låg andel kvinnliga medarbetare. Eftersom vi brinner för mångfald ser vi så klart att både tjejer och killar, oavsett ålder söker sig till oss.

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsdatum: Snarast/enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100% 
Placeringsort: Malmö

Vill du bli en del av Women Ahead? Vi önskar ha din ansökan snarast möjligt då vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående.

För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se 0767–236208 eller michaela@womenahead.se 0705-081508.

”There is a special place in heaven for women who welp onw another”
Madeleine Albright

 

Det finns inga taggar här än. Lägg till en?

Stäng meny