Key Account Manager

Om Techstep

Making Work Mobile.Techstep är ledande i Norden på mobilteknologi för arbetsplatsen.

Genom hårdvara, mjukvara och paketerade tjänster hjälper Techstep kunder att dra nytta av fördelarna med mobilitet och förbättrar arbetsdagen för mer än 665,000 anställda i 4,000 organisationer i Norden. Med tjänstelösningar i fokus söker Techstep nya talanger som kan stärka och växa vårt lag.

Techstep är ett växande Techföretag med specialistkunskaper inom Enterprise Mobility. Techstep har positionerat sig som en ledande leverantör av den digitala arbetsplatsen i Norden genom att kombinera säkra mobilitetslösningar med modern drift och support. Vår vision är ”Making Work Mobile” och vårt mål är att vara det självklara valet för organisationer i Norden som strävar efter att skapa den bästa moderna arbetsplatsen. Vi erbjuder lösningar som ger de anställda digitala verktyg som de trivs med och som gör dem effektiva – oavsett var och när de vill jobba. Vår nyfikenhet driver oss framåt och vi strävar efter att vara en oberoende rådgivare – för alla våra kunder.

Techstep hjälper sina kunder att dra nytta av mobil teknologi och erbjuder en one-stop-shop-lösning som kombinerar mobila enheter (hårdvara), abonnemang & tilläggstjänster, mobila säkerhetslösningar, drift, support och egenutvecklad mjukvara i tillägg till finansiering. Genom att kombinera hårdvara, mjukvara och paketerade tjänster, hjälper Techstep kunder att skapa fördelar med mobilitet och förbättrar arbetsdagen för mer än 665,000 anställda i 4,000 organisationer i Norden.

Om rollen

Du kommer att ingå i försäljningsorganisationen som består av ca 15 personer och i teamet Large Enterprise (publika- och nyckelkunder privat näringsliv). I teamet ingår idag 8 personer, bland annat tre Key Account Managers med nationellt försäljningsansvar och tre Innesäljare.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna är att bearbeta både nya och befintliga, större privata- och publika kunder på den svenska marknaden. Du har ett sinne att hitta och identifiera nya affärsmöjligheter samt drivs av att lösa kundens utmaningar.

Du ansvarar för hela säljprocessen såsom kartläggning, prospektering, förhandling, avtalsskrivande och överlämning för implementation. Du har fullt budgetansvar och säkerställer att du når dina mål.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från telekom, it- och teknikbranschen samt har erfarenhet av större och komplexa IT och/ eller mobila lösningar mot större företag samt inom offentlig sektor.

Vi ser det positivt på om du har tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning och gärna av ”mjukvara som tjänst”. Du har eftergymnasial utbildning och har lätt att få förtroende och skaffa nya, långsiktiga affärsrelationer.

Viktiga personliga egenskaper är att du är utåtriktad, drivande och innovativ. Du är en teamplayer men kan också arbeta disciplinerat självständigt. Du gillar förändringar och är kreativ samt idérik. 

Krav och kriterier

·      B-körkort

·      Svenska och engelska i både tal och skrift

Vårt erbjudande till dig

Techstep lägger stor vikt vid att bygga en värderingsstyrd organisation och Du förväntas att leva enligt och föregå med gott exempel enligt våra värderingar:

– Accountable, Respect, Open Minded, Challenger – Together we are Team Players

Du behöver trivas i en föränderlig miljö då Techstep är inne i en förändringsresa.

Techstep finns idag i huvudsak på tre orter, Stockholm, Göteborg och Karlstad. Vill du vara en del av ett innovativt företag som är inne i en tillväxt- och förändringresa där du som person har möjlighet att påverka framtiden ska du söka dig till oss. Vi är ett passionerat och engagerat team som ständigt utmanar oss själva och strävan att hela tiden överträffa kundens förväntan. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och ingen dag är den andra lik.

Vårt erbjudande till kund

Vårt koncept – Mobile as a Service (MaaS) – är en komplett leverans som kombinerar hårdvara, abonnemang och anslutning, hantering av mobila enheter, administrationstjänster och tillhörande programvara samt finansiering. MaaS-lösningen möjliggör för företag att låta anställda utföra sitt jobb med hjälp av mobila enheter med hög säkerhetsnivå och operativ stabilitet.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsdatum: Snarast/enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100% 
Placeringsort: Stockholm

Vill du bli en del av Techstep? Vi önskar ha din ansökan senast 2020-07-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767–236208.

  

Stäng meny