Frontend Utvecklare

Om Betalkontroll™

Betalkontroll™ är ett snabbväxande fintech-bolag som funnits sedan 2017. Med Betalkontrolls mjukvara hjälper vi företag att öka och automatisera internkontrollen gällande leverantörsbetalningar och sina affärspartner. Bland våra kunder finns Comhem, Scandic Hotel, Din Bil, Coor, Tele2 och många fler.

Felaktiga betalningar, interna- och externa bedrägerier samt betalningar till felaktig mottagare leder ofta till stor ekonomisk skada för företag. I takt med att processer inom ekonomi och inköp automatiseras och systematiseras alltmer ökar också kraven på internkontroll för att garantera en fortsatt hög kvalitet i transaktionsflödet.

Vi har sett ett behov hos företag och organisationer att i realtid kunna få indikationer på felaktigheter i betalningsfilen, att kunna agera innan skadan är skedd. Men även möjlighet att proaktivt kvalitetssäkra nya leverantörer för att känna trygghet i en kommande affärsrelation. Där föddes idén om att skapa marknadens bästa tjänst för ökad ekonomisk internkontroll i realtid. Vi valde att kalla vår tjänst Betalkontroll™.

Om tjänsten

Betalkontroll™ växer och vi behöver bli flera. Vill du vara en del av ett ungt och entreprenörsdrivet företag ska du söka dig till oss. Vi söker just nu en frontend utvecklare.

Arbetet kommer ske i agila team där du förvaltar vårt befintliga system men också arbetar med vidareutveckling av detta. Det innebär att du analyserar, designar, utformar och testar lösningar. Även fast mycket av arbetet sker i team är det av stor vikt att du tar stort eget ansvar för det dagliga arbetet och aktivt bidrar med all din kunskap. 

Dina egenskaper

Vi tror att du som söker är en social och kommunikativ person som vill fortsätta att utvecklas och bli ännu vassare än vad du redan är. Du är inte rädd för att komma med egna idéer och förslag, likaväl som du är öppen inför andras kompetens delar du gärna med dig av din egen. Du trivs med ett agilt arbetssätt och uppskattar ett tight samarbete med kollegorna.

Vi söker dig som har

Erfarenhet av agil utveckling i Javascript från de senaste två åren samt dokumenterad erfarenhet av Angular2+ och React. Ett plus är om du även har dokumenterade kunskaper i .NET c#. Vi ser som självklart att du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande

Relevant eftergymnasial utbildning.

Vad erbjuder vi?

Vi sitter i ljusa lokaler i Gamla Råsunda nära bra lunchrestauranger och promenadstråk.

Vi erbjuder en väldigt hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett väldigt öppet klimat där det finns stor chans att påverka företaget från dag ett. Vi har också en stor portion humor och självdistans och gillar att ha kul tillsammans!

Övrigt

Tillträde: Hösten 2020
Placeringsort: Stockholm
 

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se

Stäng meny