Key Account Manager

Om InfoCare

InfoCare installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi.

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. Vi har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Vårt mål är att erbjuda de mest effektiva och tekniska lösningarna på marknaden för att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

InfoCare har förvärvats av investeringsbolaget Katalyst 2018. Katalyst har ett aktivt och långsiktigt ägande med stora tillväxtambitioner för företaget.

Din roll som KAM

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för dialogen och relationen med våra största nuvarande och blivande kunder, både mot privata- och offentliga sektorn. Det innebär att identifiera vem som är rätt person att kontakta och initiera dialog utifrån kundernas behovsbild.

Tillsammans med Bid Manager leder du sedan arbetet med att ta fram förslag på hur vi kan möta och överträffa kundernas förväntan. Arbetet innebär både kontakter med nationella och nordiska kunder men även kontakter med internationella stake holders varför goda kunskapar i engelska är ett måste.

Du kommer fram för allt arbeta mot våra kunders inköpsavdelningar varför det är meriterande, men inte ett måste, om du har erfarenhet av inköpsprocesser.

Teamet består av 9 personer som brinner för service och att överträffa kundens förväntningar. Vi tror att du tycker att det är kul att vinna, oavsett om det gäller att lyckas med att ta en ny affär, nå ditt resultat eller bredda vår produktportfölj hos våra befintliga kunder.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med i Infocares förändringsresa och som drivs av att affärsutveckla och hitta nya och effektiva lösningar för våra kunder. 

Vi ser som meriterande om du har akademisk bakgrund eller likvärdig eftergymnasial säljutbildning. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt av B2B. Som person är du nyfiken på ny teknik och möjligheter med ny teknik. Om du har erfarenhet från telekom, it- och teknikbranschen är det meriterande, men inget krav. Tjänsten innebär en del resande varför du behöver ha B-körkort

Infocare erbjuder

Ett företag där människor gillar att arbeta
Vi ser våra medarbetare som vår mest värdefulla tillgång eftersom det är de som säkerställer att våra kunder blir nöjda. På grund av detta tillhandhåller vi utbildning i ”mjuka” färdigheter utöver tekniska certifieringar.

Vi strävar efter att vara ett företag där människor gillar att arbeta genom att genomföra regelbundna medarbetarundersökningar, upprätthålla en öppen dialog mellan ledning och medarbetare, tillhandhålla ett arbetsklimat där alla respekteras oavsett kön, etnicitet, religion, handikapp, sexuell läggning eller ålder.

Hos Infocare är det viktigt att våra anställda har en balans mellan arbetsliv och familjeliv.

Kvalité och miljö

Vår roll som marknadsledande innebär att vi även skall sträva efter att vara ledande inom kvalitét, med ambitiösa steg mot ständiga förbättringar i varje aspekt gällande kvalitet, miljöhänsyn och CSR.

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

InfoCare är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen och är med i Almegas mentorskapsprogram, Womentor som arbetar för att stödja företag i IT- och telekombranschen som vill arbeta systematiskt för att öka andelen kvinnliga chefer.

Ansök och bli en av oss 

Vill du bli en del av Infocares? Vi önskar ha din ansökan snarast möjligt. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående. 

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller på 0767-236208.

Stäng meny