Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Kategorier

Wing Women

Nu lanserar Women Ahead ett ledar- och mentorskapsprogram för kvinnor som vill ta nästa steg i karriären.

Det har visat sig i ledarskapsforskning att kvinnor lyckas bättre om de stärks genom insikter om hur genus påverkar ledarskap och organisation, vilket vi vill ta vara på genom vårt program där vi framförallt fokuserar på utbyte av erfarenheter och utbildningsinsatser inom området.

Med ökad kompetens, ökat självförtroende och ett bra nätverk kommer du att få en bra plattform att både utveckla dig som individ (ökad självmedvetenhet m.m.) och ledare samt utveckla de verksamheter/organisationer/grupper du kommer att leda.

Vill du bli en del av Wing Women?

Syftet med programmet är att stärka kvinnors möjlighet att utvecklas i sin karriär. 

Programmet vänder sig främst till dig som vill förstå vad som driver ditt inre ledarskap och där du stärker dina personliga utvecklingsmål- och planer anpassat för den verksamhet du verkar inom. Du behöver inte ha en ledarroll idag då Wing Women syftar till att öka antalet kvinnor i ledande positioner inom svenskt näringsliv. Programmet är framtaget tillsammans med erfarna chefs- och ledarkonsulter.

Fokus under programmet kommer att ligga på: 

  • Genusperspektivet
  • Din professionella ledarutveckling 
  • Hur du breddar dina relationer och nätverk
  • Hur du kan stärka din självinsikt och trygghet
  • Ledarskap i praktiken

I programmet får du också möjlighet att bygga lokala och regionala nätverk tillsammans med andra kvinnor. Programmet är anpassat för dig som vill ta en ledarroll eller ytterligare ett steg i din karriär.

Programmet påbörjas under oktober med en avslutade dag i november.
Tid: 2+1 dagar kl. 9:00-16:00 24-25 oktober + 19 november i Gävle
Tid: 2+1 dagar kl. 09:00-16:00 10-11 oktober + 12 november i Stockholm

Kostnad: 19.900 kr per person exkl. moms (eventuell övernattning ingår ej).

Gör din intresseanmälan HÄR!
https://pnty-apply.ponty-system.se/womenahead?id=105

Genom din anmälan har du enbart visat ditt intresse för utbildningen, intresseanmälan är ej bindande, bekräftelse skickas i separat e-mail.

Vid fler anmälningar från samma företag be om anpassad offert, eller om du har andra frågor kontakta oss gärna.Fler inlägg

Stäng meny