Senior Business Controller

Om InfoCare

InfoCare installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi.

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. Vi har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Vårt mål är att erbjuda de mest effektiva och tekniska lösningarna på marknaden för att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

InfoCare har förvärvats av investeringsbolaget Katalyst 2018. Katalyst har ett aktivt och långsiktigt ägande med stora tillväxtambitioner för företaget.

Senior Business Controller

Som Senior Business Controller kommer du att rapportera direkt till Group CFO, men även till Vd för InfoCare Services AB samt vara en del av den svenska ledningsgruppen. Du kommer att ansvara för den finansiella analysen och prognosen, KPIer och lönsamhet samt redovisningen av den svenska verksamheten. Exempel på arbetsuppgifter.

• Förbereda affärsgranskningsmaterial för Sverige

• Uppföljning av finansiellt resultat för samtliga kostnadsställen (inkl. stöd till första och andra linjens chefer när det gäller redovisning, prognos och månadsrapportering)

• Driva budgetprocessen och månads- och bokslut

• Delta och stödja i bidprocesser när det gäller beräkningsverktyg för GM

• Producera och analysera KPI: er och föreslå förändringar/förbättringar

• Delta i strategiprocesser och vara en del av genomförandet av förbättringar i samband med operativa kvalitets-och kostnadsreduktionsprogram

• Ha ett tätt och nära samarbete med koncernens CFO i olika projekt (Business Case, M&A, nordiska initiativ etc.)

Din profil

InfoCare söker en driven och handlingskraftig Business Controller med vana att leverera resultat inom en geografiskt spridd organisation. Du behöver ha en djup förståelse för de styrande och redovisningsmässiga processerna, samt kunna motivera våra ledare att förbättra P&L.

Du behöver ha en stark kommunikationsförmåga samt en strategisk och analytisk förmåga. Erfarenhet från konsult-och/eller fältservicebranschen eller erfarenhet från relevanta branscher så som IT, telekom och offentlig sektor är ett plus.

Meriter och erfarenheter

  • Civilekonomexamen, eller minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet av koncernredovisning
  • Hög analytisk förmåga
  • Utmärkta kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Tidigare erfarenheter från Visma Business och Power BI är ett plus
  • Intresse att söka efter och analysera data/ siffror
  • Besitter god ledningsförmåga
  • Pragmatisk och praktisk

Infocare erbjuder

Ett företag där människor gillar att arbeta
Vi ser våra medarbetare som vår mest värdefulla tillgång eftersom det är de som säkerställer att våra kunder blir nöjda. På grund av detta tillhandhåller vi utbildning i ”mjuka” färdigheter utöver tekniska certifieringar.

Vi strävar efter att vara ett företag där människor gillar att arbeta genom att genomföra regelbundna medarbetarundersökningar, upprätthålla en öppen dialog mellan ledning och medarbetare, tillhandhålla ett arbetsklimat där alla respekteras oavsett kön, etnicitet, religion, handikapp, sexuell läggning eller ålder.

Kvalité och miljö

Vår roll som marknadsledande innebär att vi även skall sträva efter att vara ledande inom kvalitét, med ambitiösa steg mot ständiga förbättringar i varje aspekt gällande kvalitet, miljöhänsyn och CSR.

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

InfoCare är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen.

Vill du bli en del av InfoCare? Vi önskar ha din ansökan senast 2019-03-04. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236208

Stäng meny