Försäljningschef

Konfidentiellt uppdrag

Om företaget

Detta svenska programvarubolag tar ett helhetsansvar för produkt utveckling, leverans, support och vidareutveckling mot företag och myndigheter. Företagets produkter hjälper deras kunder att skapa ordning i sin hantering av information i alla faser. Företaget har en stor kundbas inom offentlig sektor. Produkterna hjälper också till att säkerställa att deras kunder följer lagar, förordningar och myndighetskrav.

   

Försäljningschef

Som försäljningschef arbetar du med top-management hos företagets större kunder för att behålla och utveckla dessa konton. Du ansvarar för att upprätta strategiska planer för hela säljorganisationen och planer för marknadsutveckling inom affärsområdet.

I ditt arbete kommer du att ha tätt samarbete med deras partner för att tillsammans med säljarna sätta planer för respektive kund med potential till merförsäljning.

Du kommer att driva och utveckla säljavdelningen med erbjudanden, utveckling av säljprocesser och dess personal. I ditt arbete ingår att coacha och leda dina medarbetare genom att entusiasmera och stötta dem i deras dagliga arbete. Idag består säljavdelningen av Olika roller som kundansvariga/säljare, inne sälj, BID manager och marknad.

Din profil

·        Eftergymnasial utbildning. Exempel inom marknadsföring, teknisk/data eller ekonomi.

·        Du har genuin kunskap om hur man säljer komplexa lösningar samt hur man leder ett säljteam inom B2B med budgetansvar med nyckeltal.

·        Dokumenterad framgångsrik försäljning inom IT/ Telecom eller liknande branscher.

·        Erfarenhet av att arbeta mot offentlig sektor. Annan liknande komplex försäljning är meriterande

·        Krav på språkfärdigheter: svenska och engelska. Danska är meriterande.

Egenskaper

·        Vi ser att du är driven och resultatorienterad med stor entusiasm för försäljning

·        Du är en naturlig ledare med intresse att utveckla din personal

·        Att vara strukturerad och noggrann är för dig naturligt

Mervärden hos företaget

För att ta hand om sina anställda serverar företaget frukost varje morgon. De har stort fokus på sociala aktiviteter och uppmanar personalen till gemensamma aktiviteter som företaget gärna sponsrar.

Företaget försöker göra varje arbetsdag till en givande upplevelse för deras anställda och deras kunder. Det ska vara kul att arbeta på detta företag med utvecklingsmöjligheter för den som önskar.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Befattningens placering: Stockholm

Vill du bli en del av detta framgångsrika och innovativa företag? Vi önskar ha din ansökan senast 2019-02-28. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-23 62 08.