Specialistsäljare Säkerhet

Om Atea

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som Specialistsäljare inom affärsområdet Säkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.

”Atea gör Sverige säkert, igen”

Atea Säkerhet är ett nationellt satsningsområde som samlar Ateas säkerhetskompetens i en virtuell organisation och bygger Ateas säkerhetserbjudande. Vårt mål är att öka våra kunders mognadsgrad inom säkerhet, och det gör vi bl.a. genom att erbjuda paketerade konsultuppdrag och tjänster inom säkerhet. Vår strategi runt it- och informationssäkerhet kan sammanfattas med en mening: Säkerhet är inte något du har, det är något du gör!

Din roll i laget

Du ansvarar för försäljningen av ett eller ett par av områden ur Ateas portfölj av produkter, tjänster och lösningar inom IT säkerhet. Att sätta kundens behov i centrum är en självklarhet för dig och du vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer. Du hjälper kunderna att möta dagens säkerhetsutmaningar med smarta hjälpmedel som nulägesanalyser och övervakning, inte bara med hårdvara och licenser.

För att lyckas har du några av följande kvalifikationer:

·                                 Intresse och nyfikenhet gällande IT säkerhet

·                                 Några års erfarenhet av konsult och tjänstebaserad försäljning gärna mot IT säkerhet/Informationssäkerhet

·                                 Driven, utåtriktad och positiv till ditt sätt

·                                 Gillar att jobba mot uppsatta mål

·                                 Teamplayer

Meriterande bakgrund:

Kunskap/certifieringar inom olika områden som: CISSP, CISM, CheckPoint, Cisco m.m

Erfarenhet och/eller certifieringar inom områdena It Säkerhet, Informationssäkerhet eller Managerade Säkerhetstjänster

Vårt erbjudande till dig

Möjlighet att påverka inom en bransch som är på stark uppgång. Vi är en organisation som vill växa och vi är beredda att investera. Inom IT-säkerhet kommer du möta alla typer av utmaningar och det finns utrymme att skapa innovativa och unika IT-säkerhetslösningar som levererar nytta till våra kunder. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling.

Vår mission Vår vision – Atea TP2B

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad. Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag.

Hållbarhet och jämställdhet

Som Nordens största leverantör av IT-infrastruktur har vi bestämt oss för att vara drivande i branschen när det gäller hållbarhetsfrågor

Ateas senaste hållbarhetsinitiativ heter 100%-klubben, Det är Ateas sätt att utmana företag och organisationer att både komma igång med och målsätta sitt arbete när det kommer till en hållbar livscykelhantering av IT-produkter. Målet som medlem i 100%-klubben är att nå en 100%-ig cirkulär hantering av IT-produkter och att skapa en optimal fördelning mellan återanvändning och återvinning.

Vårt samarbete med Women in Tech. Vi vill lyfta fram kvinnor som har IT som en del av sin vardag, som kan ge erfarenheter och inspirera andra kvinnor i branschen och dessutom att få unga förmågor att ändra grundläggande inställningar och ”mindset” att välja, att våga gå in i en mansdominerad bransch. ”

Ansök och bli en av oss 

Vill du bli en del av ATEA? Vi önskar ha din ansökan senast 15 februari 2019. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se, 0705–081508

Övrigt

Anställningsform:Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning:Heltid
Ort:Göteborg

”Att anlita Women Ahead påvisar att ATEA gjort ett aktivt val att öka upp jämställdhet och mångfald på företaget”

 

 Välkommen till Atea!