Service Delivery Manager

 

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Om tjänsten

Som Service Delivery Manager (SDM) inom affärsområdet Branschlösningar ansvarar du för utvecklingen av ett antal av våra viktigaste kunder. Som SDM är ditt huvudsakliga uppdrag att säkerställa en nöjd kund och en effektiv drift av uppdragen. Genom ett proaktivt beteende är du med och skapar tillväxt hos dina kunder. Du jobbar nära våra säljare där du bidrar med din kompetens inom ”effektiv drift”.

I denna roll kommer du jobba i nära samarbete med de lokala driftorganisationerna, du kommer också ha löpande kontakt med kunderna. Att driva ett systematiskt arbete med hantering av avvikelser och ständiga förbättringar är också en central del av tjänsten. Med arbetet följer en hel del resor- oftast över dagen men övernattningar kan förekomma.

Önskvärda kvalifikationer

 •     Erfarenhet av att leda en produktionsverksamhet
 •        Erfarenhet av LEAN-arbete
 •        Erfarenhet av projektledning
 •        Erfarenhet av kundrelationer och affärsfrågor
 •        Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
 •        God allmänbildning och förmåga att förstå kunders verksamhet och utmaningar
 •        Körkort B

Meriterande

 •        Erfarenhet av chefsuppdrag med resultatansvar

 Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är analytisk, resultatorienterad, affärsmässig och strukturerad. Du lyssnar och tar till dig av andras åsikter. Du har förmågan att stödja kollegor i deras olika arbetsuppgifter.

 Då uppdraget innefattar att leda och samordna insatser som ger nöjda kunder och en lönsam affär fäster vi stor vikt vid att du har goda ledaregenskaper och god förmåga att samarbeta med andra.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Befattningens placering: Stockholm/Mälardalen,
Möjlighet till tjänstebil.

Fackliga kontakter:

 •        Anders Lehult, Ledarna tel.0176-225731
 •        Asim Zilic, SACO tel.021-831820
 •        Hans Johansson, Unionen tel.08-602 05 07

 

Vill du bli en del av Samhall AB? Vi önskar ha din ansökan senast 2019-01-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se, 0705–081508.