Search- och headhuntingkonsult

 

Vill du vara med att arbeta för ett mer hållbart svenskt näringsliv där mångfald och jämställdhet är den största drivkraften?

Vi växer vilket är enormt roligt då det påvisar att fler och fler företag aktivt gjort ett val för mer dynamiska arbetsgrupper vilket på sikt leder till ökad lönsamhet. Vill du vara en del av oss på Women Ahead?

 

Om Women Ahead

Women Ahead är en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom ledande befattningar, försäljning, administration och specialistroller. Vi hjälper företag att skapa en bra balans och ett modernt tänk kring jämställdhet och mångfald.

För Women Ahead är mångfald viktigt för att skapa en god dynamik i arbetsgrupper vilket leder till ökad kreativitet samt på sikt ökar företagets lönsamhet. Mångfald för Women Ahead är när exempelvis en avdelning består av kvinnor och män, i blandade åldrar samt har olika etniska ursprung.

Search- och headhuntingkonsult

I rollen som search- och headhuntingkonsult krävs att du har en passion för kunder och människor. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att identifiera och arbeta med search för att hitta de absolut mest kompetenta kandidaterna för våra uppdrag samt uppdatera och underhålla vårt CRM-system.

Bland våra uppdragsgivare finns många av de mest välkända företagen i Sverige, vilka alla ställer höga krav på vår flexibilitet, effektivitet och kvalitet.


Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av headhunting & search med ett upparbetat nätverk av kandidater och kunder och som vill arbeta som konsult på timbasis.

Du räds inte att kontakta nya uppdragsgivare för att presentera Women Ahead och vår affärsidé.
Att du är driven, kreativ och nyfiken med hög social kompetens ser vi som ett måste i den här rollen då du ska arbeta med två eldsjälar inom entreprenörskap och som brinner för jämställdhetsfrågan.
Du är strukturerad och noggrann med en hög servicegrad.  

Övrigt

Kom och arbeta med oss.  Vårt uppdrag är att stötta företag som har utmaningen med låg andel kvinnliga medarbetare. Eftersom vi brinner för mångfald ser vi så klart att både tjejer och killar, oavsett ålder söker sig till oss.

Vi sitter i underbara lokaler på Östermalm, nära Kungliga Djurgården för en skön löptur eller promenad på lunchen samt underbara lunch- och middagsrestauranger. 

 
Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Enligt avtal.
Arbetstid: Enligt ö.k.

Vill du bli en del av Women Ahead? Vi önskar ha din ansökan snarast möjligt då vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående.

För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se 0767–236208 eller michaela@womenahead.se 0705-081508.