Marknadskommunikationschef

Om Competella

Competella är ett IT-bolag i teknikens framkant som utvecklar produkter för Microsoft Teams/Skype for Business. Våra produkter gör våra kunders verksamheter både effektivare och mer kommunikativa och möjliggör för företag och organisationer att gå från traditionella företagsväxlar till kommunikation baserat på multimedia och mobilitet.

Vår produktsvit, Competella Unified Communication Suite, innehåller system för kontaktcenter, telefonist och hänvisning och är helt byggd på Microsofts plattform för Unified Communication. Lösningen kan både erbjudas som en tjänst i molnet eller installeras hos kunden. Produktsviten används idag av över 700 organisationer både i Norden och över hela världen. Bland kunderna finns bland annat några av Nordens största företag och organisationer.

Competella startades 2009, har idag 25 medarbetare med huvudkontoret i Stockholm och dotterbolag i Norge, Danmark och Pakistan.

Rollbeskrivning

Som Marknadskommunikationschef kommer du att vara en nyckelspelare för vår försäljningsavdelning. Du upprättar en marknadsplan och tar sedan operativt ansvar för att planer och aktiviteter genomförs. Tjänsten som Marknadskommunikatörschef har en central och strategisk betydelse för vår utveckling.

Du kommer att ha ansvar för att kommunicera och marknadsföra vårt varumärke, produkter och tjänster i alla digitala kanaler på våra marknader. Du ser till att vi syns och hörs i rätt sammanhang, med riktad kommunikation och information till våra olika intressegrupper.

I samarbete med ett kompetent, framgångsrikt och dedikerat team kommer du ha kontakt med alla delar i företagets organisation och delta i diskussioner exempelvis runt kundprojekt, nya produkter, marknadsstrategier och prismodeller.

Rollen ingår i vårt globala marknads- och säljteam där du har löpande närvaro och dialog med kollegorna på våra dotterbolag. Rapportering sker till Försäljningsdirektören och du ingår i affärsledningen.

I arbetet ingår att:

·      Planera och skapa innehåll för våra digitala kanaler (www.competella.com), LinkedIn m.fl.)

·      Bevaka vår närvaro i sociala medier generellt.

·      Redaktörs- och skribentarbete i form av att ta fram kundcase, artiklar och säljande produktmaterial.

·      Ansvara för att planera och skapa innehåll, aktiviteter och effektiv kund-kommunikation.

·      Leda arbetet med att uppdatera kanaler och drivkraft att föra vår kommunikation framåt.

·      Analysera och utvärdera våra kommunikativa insatser.

·      Stödja arbetet med produktlanseringar, både internt och externt.

·      Fånga upp trender inom vårt marknadsområde.

·      Utbilda internt och stödja våra säljkanaler.

Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant utbildning från universitet eller högskola med ett teknikintresse samt teknikförståelse. Du har fallenhet att skriva texter i första hand på engelska.

Du har kompetens inom Business to Business samt Business to Person, dvs skapa relationer och långsiktiga samarbeten både externt och internt.

Erfarenhet av att jobba med partners och IT-branschen är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda ett mycket stimulerande jobb där intresset från marknaden gällande Teams och Skypebaserade företagslösningar är mycket stort.

Competella är ett innovativt och dynamiskt företag med storbolagskostym samtidigt med det lilla företagets flexibilitet med snabba beslutsvägar. Bland våra kunder finns de mest attraktiva företagen i Europa, USA och Norden och vi växer starkt. Competella är ett bolag där vi eftersträvar balans mellan privatliv och arbetsliv. Vi ligger i city och erbjuder marknadsmässiga villkor.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning: Heltid
Ort: Stockholm city

Vi önskar ha din ansökan senast 17 januari 2020. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se, tel. 0705-08 15 08.

 ”Att anlita Women Ahead påvisar att Competella gjort ett aktivt val att öka upp jämställdhet och mångfald på företaget”

Välkommen in med din ansökan idag!

Stäng meny