Business Account Manager Malmö

Om Telia

Vi är Telia, den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Business Account Manager

Jag heter Lena och är försäljningschef för ett av Telias försäljningsteam i Malmö. Just nu söker vi efter en passionerad och kreativ Business Account Manager. Vi är ett fantastiskt team med hög kompetens, mångfald och mycket energi i gruppen, vilket gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag.

Om rollen

Det här är en roll för dig som älskar försäljning och som vill arbeta med att utveckla och förbättra våra kunders vardag inom kommunikation och IT. Du erbjuder hela Telias produkt- och tjänsteportfölj och arbetar mot företagssegmentet med 30-300 anställda.

Du kan i hög grad styra din vardag och välja det mest effektiva arbetssättet för att nå dina mål. Teamet säkerställer tillsammans att du kommer lyckas i din roll som Account Manager hos oss.

Rollen innebär ett eget kund- och budgetansvar och du tycker om att göra det lilla extra för att kunden ska känna sig sedd och nöjd. Du kommer genomföra flertalet kundbesök på veckobasis och har ansvar för både nya och befintliga kunder.

Om teamet

I Malmö har vi två team med totalt 20 medarbetare som har kul på jobbet samtidigt som vi gör ett fantastiskt jobb med våra kunder. Tillsammans ser vi till att våra mål uppfylls och vi gillar att fira framgång och att utmana varandra.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet som Account Manager och är duktig kommunikativt för att få fram ditt budskap och skapa förtroende. Du har lätt för att förstå kundens behov och presentera den bästa lösningen. Du har social kompetens och tycker om att bygga relationer. För att nå framgång är det viktigt att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Som person är du utåtriktad, tycker om att nå mål och skapa goda resultat, älskar att göra affärer.

Din personlighet

 • Affärsorienterad och ansvarstagande
 • Kundfokuserad
 • Driv och vilja att göra affärer
 • Nytänkande och ser möjligheter
 • Lagspelare

Din erfarenhet

 • Du ska ha flera års erfarenhet av försäljning med goda resultat
 • Gärna bakgrund inom telekom
 • Bra kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska

Kriterier

 • Har gymnasiekompetens, gärna i någon form av eftergymnasial utbildning
 • Arbetat med B2B-försäljning
 • Tar eget ansvar över både kunder samt planering av ditt dagliga arbete
 • Har god strukturkänsla och är noggrann

Erbjudande

Detta är ett tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att skapa goda relationer och utveckla kunder. Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och göra karriär hos din arbetsgivare. Vi erbjuder möjligheten att bli en del av ett vinnande team med god gemenskap och stark laganda. Telias kontor i centrala Malmö med närhet till bra kommunikation. Ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största bolag inom sin bransch!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som i Business Account Manager, kontakta Evelina Johansson som är AM i Malmö på 0761108910 eller Johan Manhem, AM i Stockholm på 0725028588.

Övrigt

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team och Telia? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi vill ha den senast 2019-11-04. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236208.

Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

Stäng meny