Hållbar rekrytering

WA i samarbete med Papilly.

Stressrelaterad ohälsa har blivit vår nya folksjukdom. Tillsammans med sömnsvårigheter, nedstämdhet och andra former av psykisk ohälsa slår stressrelaterade besvär idag hårt mot många människor. Stressen är kostsam på många sätt.

Women Ahead tillsammans med Papilly vill ändra på detta genom att ta ett helhetsgrepp i kampen mot stress och psykisk ohälsa. Med vetenskapliga metoder och avancerade digitala lösningar kan vi hjälpa människor, organisationer och samhälle att fungera bättre.

Samtliga av de kandidater som Women Ahead presenterar för våra uppdragsgivare i rekryteringsprocessen har genomgått Papillys stresstest. Den kandidat som sedan blir signad får ett årsabonnemang av Papilly´s interaktiva Stressprogram, framtaget för att förebygga och motverka stress, både på och utanför arbetet.

Programmet har utvecklats av svenska forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet i samarbete med flera av världens ledande stressforskare.

Med detta samarbete arbetar Women Ahead mot en hållbar rekrytering för våra uppdragsgivare och för våra kandidater, vilket vi är mycket stolta över!

Stäng meny